Δραστηριότητες

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ Β ΤΑΞΗΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑI... .

 ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ Β ΤΑΞΗΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ??.
 Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β? τάξης του σχολείου μας στα πλαίσια του μαθήματος της Μελέτης  περιβάλλοντος,  επισκέφτηκαν κάποια μέρη  του Αιγινίου.
 Συγκεκριμένα την επόμενη μέρα της εθνικής μας επετείου 28ης Οκτωβρίου ,επισκέφτηκαν το ηρώο της πόλης μας και είδαν τα στεφάνια που κατατέθηκαν στη μνήμη των κατοίκων του Αιγινίου που χάθηκαν στις μέρες του πολέμου.

popi1
Στις 5 του Νοέμβρη επισκέφτηκαν το Ταχυδρομείο του Αιγινίου . Εκεί ξεναγήθηκαν από τον υπεύθυνο υπάλληλο και ενημερώθηκαν για τις υπηρεσίες που προσφέρουν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία. Ο μαθητής Παναγιώτης Κορνελάκης  έστειλε ένα γράμμα στους συγγενείς του στην Αθήνα.  Έδωσε το φάκελο στον ταχυδρομικό υπάλληλο , αυτός τον ζύγισε και του έδωσε το ανάλογο γραμματόσημο. Μετά ο φάκελος μπήκε στο κίτρινο κουτί ,για να ξεκινήσει το μεγάλο του ταξίδι ως την Αθήνα.

popi2

popi3
Στις 19 του Νοέμβρη επισκέφτηκαν τον ιερό ναό του Αγίου Ανδρέα. Εκεί  τους περίμενε ο ιερέας του ναού, πατήρ  Βασίλειος . Τα παιδιά είδαν από κοντά τα ιερά σκεύη, τα ιερά άμφια , τις εικόνες και τις αγιογραφίες του ναού. Ο πατήρ   Βασίλειος  απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των παιδιών  και δέχτηκε να φωτογραφηθεί μαζί τους . Τα παιδιά τον ευχαρίστησαν ,για τον χρόνο που διέθεσε γι?αυτή την  επίσκεψη.
popi4

popi5

popi6

Πρόσθετες πληροφορίες