Δραστηριότητες

Η ΣΤ? ΤΑΞΗ ΠΑΕΙ ΓΥΜΝΑΣΙΟ

Η ΣΤ? ΤΑΞΗ ΠΑΕΙ ΓΥΜΝΑΣΙΟ
Στα πλαίσια της ενημέρωσης και της ομαλής  μετάβασης από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο οι μαθητές/τριες της ΣΤ? τάξης επισκέφτηκαν μαζί με τον δάσκαλό τους  το Γυμνάσιο Αιγινίου για να κάνουν την εγγραφή τους και να ξεναγηθούν στους χώρους και το περιβάλλον του νέου τους σχολείου. Εκεί τους υποδέχτηκαν ο Γυμνασιάρχης κ. Γεωργιάδης Γεώργιος και πολλοί καθηγητές.

gymn1

gymn2

Αρχικά επισκεφτήκαν τις αίθουσες διδασκαλίας που θα τους φιλοξενήσουν από του χρόνου και βρίσκονται στον πρώτο όροφο. Στη συνέχεια επισκεφτήκαν το γραφείο των καθηγητών όπου ήταν όλοι μαζεμένοι και χαιρέτησαν εγκάρδια και στη συνέχεα ξεναγήθηκαν στην αίθουσα της τεχνολογίας από τον κ. Γιαγκούση Αναστάσιο, όπου είδαν πολλά εργαλεία  απαραίτητα για την κατασκευή των έργων των μαθητών στο μάθημα της Τεχνολογίας που θα έχουν του χρόνου. Έπειτα στο εργαστήρι της πληροφορικής τους περίμενε ο κ. Παναγιώτης Πατσιώρας που κάνει μάθημα και στο Ολοήμερο τμήμα του σχολείου μας. Τους  έδειξε τους υπολογιστές και τον εξοπλισμό του εργαστηρίου και μίλησε για το μάθημα του. Στη συνέχεια επισκέφτηκαν το εργαστήριο της Φυσικής και Χημείας όπου θα κάνουν τα πειράματα τους.

gymn3

Στο τέλος ξεναγήθηκαν στο γυμναστήριο στο οποίο κάνουν γυμναστική και οι μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου
Ευχαριστούμε πολύ τον Γυμνασιάρχη κ. Γεωργιάδη Γεώργιο και τους καθηγητές που μας υποδέχτηκαν τόσο θερμά στο νέο μας σχολείο το ΓΥΜΝΑΣΙΟ!

Πρόσθετες πληροφορίες