Δραστηριότητες

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 2015-16

Το σχολείο μας στο πάρκο Κατερίνης για την Παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος
Την Παρασκευή  3 Ιουνίου οι μαθητές της Γ΄ και ΣΤ¨ τάξης του σχολείου μας παρουσίασαν στο Δημοτικό πάρκο της Κατερίνης ,τις δημιουργίες τους από ανακυκλώσιμα υλικά που κατασκεύασαν στο σχολείο με τους δασκάλους τους στέλνοντας σε όλους μας ένα μήνυμα για ένα καλύτερο περιβάλλον.

per1

per4
Τα σχολεία της πρωτοβάθμιας που συμμετείχαν ήταν: Το 12ο Κατερίνης, το 6ο   Κατερίνης, Μακρυγιάλου, της Παραλίας, του Κάτω Αγίου Ιωάννη, το 1ο Αιγινίου, το 2ο Αιγινίου και το ιδιωτικό σχολείο « Πλάτων» Κατερίνης.
Οι μαθητές του σχολείου μας παρουσίασαν στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κα Μαυρίδου και τον Διευθυντή Εκπαίδευσης κο Συριανίδη Δημήτρη τις κατασκευές τους τονίζοντας τους το ρόλο που μπορεί να παίξει το σχολείο για ένα καλύτερο περιβάλλον. Η εκδήλωση έκλεισε με τις βραβεύσεις των καλύτερων έργων.

per3
Από την Π.Ε. το 1ο βραβείο πήρε το Δημοτικό Σχολείο Παραλίας, το 2ο  το 12ο δημοτικό Σχολείο Κατερίνης και το 3ο βραβείο το 1ο Δημοτικό Αιγινίου.

per2
Συγχαρητήρια στους Δασκάλους και στους  μαθητές της Γ΄  και ΣΤ΄ τάξης του σχολείου μας  για την συμμετοχή τους καθώς και για την βράβευση των κατασκευών τους.

Πρόσθετες πληροφορίες